maandag 5 augustus 2013

stand van zaken

Even een update van waar wij nu mee bezig zijn:

Wij hebben ons gebogen over een logo. Wij hebben ons laten inspireren door de blaasbloemen op ons blog. De bloem staat voor Creabron en de zaadjes die wegwaaien zijn onze ideeën die hopelijk een plekje vinden bij andere knutselliefhebbers waar de zaadjes tot bloei kunnen komen.
Verder zijn wij samen met de Anbo bezig een creamarkt te organiseren op 31 augustus. Een markt waar iedereen een tafel kan huren (kosten 5,00) om werkstukken, of spulletjes te koop aan te bieden. Of natuurlijk gezellig langs te komen om te kijken, ideeën op te doen of spulletjes te kopen. De creamarkt begint om 10:00 en duurt tot 16:00 uur. Wil je een tafel stuur dan een mailtje.
Ons eerste krantje is ook bijna klaar. Een blaadje waarin wij ons voorstellen, vertellen wat onze plannen zijn, met een aantal stap voor stap kaarten, inspiratie kaarten en een scrap lay-out.

Volgende waar wij ons mee bezig gaan houden zijn de kant en klaar bouwpakketten voor kaarten. Een pakketje waar alles in zit om een kaart te maken. Deze zullen via ons blog te bestellen zijn. En we gaan ons verdiepen in challenges. Genoeg leuke dingen te doen nog dus....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten